Marias Knopp å tå

Hej på er igen alla mina härliga läsare. Visst är det härligt att det snart är jul med allt vad det innebär, inte minst är jag glad över att det blir några dagars extra ledighet från jobbet. Jag ska bara vila upp mig när julafton kommer, innan dess är det så mycket stress. Jag ska göra som förra året, att mitt i all julrusch unna mig en massage i Oxie. Tänkte i dagens inlägg tipsa er läsare om ett företag som heter Marias Knopp å tå som finns till för er som söker massage i Oxie med omnejd.  

Jag skriver ofta om sport och fritid på bloggen och idag handlar det som sagt om massage som jag får på min fritid. Det har tagit åtskilliga år att komma på att jag är den viktigaste personen i mitt liv. Det är inte mina barn eller min man som är viktigast och en del blir arga när jag säger så, men de har inte förstått vad det är jag menar egentligen. Om jag inte tar hand om mig själv så räcker jag inte till för andra, det är därför jag väljer att prioritera mig själv, till exempel när jag går på denna massage i Oxie på Marias Knopp å tå. Det jag vill förmedla till er andra, särskilt nu veckorna för jul, är att spring inte omkring som skållade råttor och ha ett finger med i spelet åt höger och vänster i parti och minut. Stanna upp, sätt er själva i främsta rummet och gör något bra, bara för er själva! Jag tror att ni kommer att tycka mycket om att få en avkopplande stund på Marias Knopp å tå. 

Du gillar kanske också...